Ontwerp

Ontwerpen doe ik graag. Of het nu een grote huisstijl is voor een bedrijf of een logo met visitekaartje voor een zzp’er. Ook voor een advertentie, nieuwsbrief of een (jubileum)boek. Alles maak ik vanuit een sterke betrokkenheid bij en in samenwerking met de opdrachtgever.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je een opdracht voor mij,
via mijn 06 bereik je me het snelst.

Ton Persoon
06 13 28 27 04
info@tonpersoon.nl

In de afgelopen jaren heb ik aan een grote verscheidenheid van opdrachten gewerkt waaronder ook voor diverse ontwerp studio’s uit de Randstad.

In mijn werk houd ik rekening met voorwaarden als het beoogde eindresultaat, kleurprofielen, technische complicaties en de deadline.

Op zoek naar een ontwerper voor een nieuwe huisstijl of voor het vernieuwen van een bestaande huisstijl? Ik lever hoog gekwalificeerde resultaten. Bij het ontwerpen van jullie nieuwe huisstijl leg ik alles vast en beschrijf ik de details in handboeken. Ook lever ik logo sets in diverse kleurvarianten en bestandsformaten.

Van een simpel visitekaartje tot een uitgebreid jaarverslag met tientallen tabellen. Het kan allemaal. Ik werk met InDesign en deze software is voor veel uitingen geschikt. In mijn documenten breng ik een duidelijke structuur aan met basispagina’s, verschillende lagen, alinea- en tekenstijlen voor tekst, kleurstalen en stijlen voor tabellen en objecten.

Correcties

Opmaken zonder correctieronde(s) bestaat helaas niet. Wanneer ik een opdracht uitvoer voor mijn klanten dan zijn 2 correctierondes inbegrepen.

Visuele controle

Ik verstuur het eindresultaat nooit naar mijn klanten voordat een visuele controle heeft plaats gevonden.